RING DYGNET RUNT ÅRET RUNT

ROADSERVICE.SE

DIN BÄRGARE - DYGNET RUNT ÅRET RUNT

Starten på trafikdugliga husvagnar säsongen 2022

Julen är bara ett avlägset minne, stormarknads försäljningen är över och plötsligt har alla en vår i sitt sikte. Det kan bara betyda en sak. Vintern är snart över! ja! Och vi vet alla vad som kommer efter vintern – semester! Det innebär starten på husvagns säsongen 2022. Husvagns- och husbils ägare börjar ta ut sina älskade fordon ur vinter vilan och börjar planera framtida resor.
Men innan vi reser över hela landet, bör vi se till att vårt förtält är i sin ordning. Det är extremt viktigt att se till att våra fordon fortfarande är beboeliga och trafikdugliga, men hur är det med alla tillbehör vi behöver? Dessa viktiga måsten har vi med oss ​​för att njuta av den nya husvagns säsongen 2022. Efter att ha varit i förvaring, eller undangömt i skjulet, kan det finnas några föremål som behöver bytas ut.


Isabella Stolar och tillbehör


För Isabella innebär en bra camping semester stressfri njutning med produkter du kan lita på. Camping utrustning bör vara gjord och designad för att hålla och lätt att bära. Det är därför de som bransch ledare inom camping stolar och tillbehör har utvecklat ett antal högkvalitativa produkter. De är verkligen grädden på moset när du är ute på dina resor. Från design till funktionalitet, Isabella tillbehör som gör det väldigt enkelt att vara i husvagnen.

Frågor & Svar

När ska man besikta husvagnen

En husvagn tillhör fordonskategorin släp och ska därför besiktas första gången när husvagnen är fyra år (räknas från den månad då fordonet togs i bruk). Därefter ska husvagnen besiktas vartannat år.

✅Besikta husvagn pris?

Husvagn obromsad (max totalvikt 3500 kg) Pris från 439 kr

✅Vad händer om man inte besiktar husvagnen i tid

Om fordonet inte besiktar in i tid får det automatiskt körförbud  (så kallat inträtt körförbud). Fordonet får endast köras kortast lämpliga väg till en verkstad för reparation och till besiktningsföretag för kontrollbesiktning, under förutsättning att fordonet är påställt.

Starten på trafikdugliga husvagnar säsongen 2022