OM OSS

Jag heter Örjan Flink och har nyligen startat en sökfunktion/marknadsförningssida för bärgningsverksamheter.
Äger ni ett bärgningsföretag och vill synas mera på internet?
Vill ni då kanske vara med på roadservice.se hemsida under respektive ort som ni bärgar på, och skapa synlighet för er verksamhet?
vill ni få en inblick hur sidan är och kommer vara uppbyggd kan ni gå in och titta på https://roadservice.se/vagassistans-bargning-bargare…/
och ni kan även testa att söka på google / sökord: ” bärgare munkedal ” så ser ni hur sökfunktionen fungerar, och att sidan har hög synlighet redan nu när den är under uppstart.

OBS: Vi lägger bara till ett larmnummer/företag per ort, så på så sett blir de företag som först går med i sin ort, ensamma som synligheten för den valda orten.
(vi lägger alltså inte till några konkurrenter från samma ort)
Som läget ser ut nu så är det helt gratis att vara med , då konceptet är under uppbyggnad och vi kommer självfallet meddela dig om vi skulle börjar ta ut en avgift för den här tjänsten i framtiden.
och i så fall får ni då välja själva om ni vill fortsätta att vara med eller inte.

Detta är alltså inget som är bindande på något vis.
Det enda kravet vi har är endast att ni länkar från eran hemsida till min hemsida roadservice.se
När ni fixat en länk på eran hemsida återkopplar ni bara till mig så lägger jag till erat nummer under dom orterna ni är verksamma i, och då får ni gratis reklam och marknadsföring för er verksamhet på denna sida som jag sedan kommer att marknadsföra och ge er synlighet i olika forum för att sedan hitta nya kunder till er verksamhet.
Med vänlig hälsning/ Roadservice.se

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Roadservice.se aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Roadservice.se.