RING DYGNET RUNT ÅRET RUNT

ROADSERVICE.SE

DIN BÄRGARE - DYGNET RUNT ÅRET RUNT

OM OSS

Öka Din Synlighet inom Bärgningsbranschen med Roadservice.se

Hej, jag är Örjan Flink, grundaren av Roadservice.se, en innovativ sök- och marknadsföringsplattform speciellt utformad för bärgningsbranschen. Om du äger ett bärgningsföretag och vill stärka din närvaro online, så är Roadservice.se det perfekta valet för dig.

Vi erbjuder exklusivt utrymme på vår hemsida för ditt företag inom den ort där du opererar. Genom att vara en del av Roadservice.se får du möjligheten att öka din synlighet och nå ut till fler potentiella kunder. För en förhandsgranskning av hur vår plattform fungerar, besök gärna vår sida för ”Bärgare Uddevalla” eller sök på ”bärgare Munkedal” i Google för att se vår effektiva sökfunktion och hög synlighet.

Unik Möjlighet:

Vi erbjuder en unik positionering där vi endast listar ett bärgningsföretag per ort. Det betyder att du, som den första att ansluta dig från din ort, blir den enda synliga aktören för den specifika platsen – utan konkurrens.

Kostnadsfritt för Nuvarande:

Just nu är det helt kostnadsfritt att delta. Eftersom vår plattform fortfarande är under utveckling, erbjuder vi fri tillgång. Självklart informerar vi dig om eventuella framtida avgifter, varvid du kan välja om du vill fortsätta din medverkan.

Inte Bindande:

Detta erbjudande är inte bindande. Det enda vi ber om är en länk från din hemsida till Roadservice.se. När du har lagt till länken, meddela oss på mail så kommer att inkludera ditt företagsnummer för de orter du är verksam på. Detta ger dig kostnadsfri marknadsföring och synlighet på vår plattform, som vi aktivt marknadsför för att attrahera nya kunder till ditt företag.

GDPR-kompatibel:

Vi är fullt medvetna om och respekterar GDPR-lagstiftningen som trädde i kraft den 25 maj 2018. Vi garanterar att vi aldrig delar eller säljer kundinformation till tredje part. Kunduppgifter lagras endast för fakturering eller offertering, beroende på uppdragstyp. Du har rätt att begära borttagning av dina uppgifter eller avstå från utskick från Roadservice.se när som helst.

Låt oss hjälpa ditt företag att växa och synas mer! Kontakta oss för mer information och börja din resa med Roadservice.se idag.

Med vänlig hälsning, Örjan Flink Grundare, Roadservice.se

Ladda ner banner här