RING DYGNET RUNT ÅRET RUNT

ROADSERVICE.SE

DIN BÄRGARE - DYGNET RUNT ÅRET RUNT

Formel 1 Schema & Kalender 2024: En Ny Era i Motorsporten

Välkommen till vår utförliga guide för Formel 1-säsongen 2024. Här kan du följa med på en fascinerande resa genom en säsong som kombinerar tradition med framtidsvisioner inom motorsportens mest prestigefyllda tävlingar.

Upplev Varje Race Live på Kanal 10

TV10 PLAY sänder alla lopp live, så du missar inte en sekund av spänningen. Följ varje sväng, varje omkörning och all action från världens snabbaste sport.

En Dynamisk Start på Säsongen

Säsongen 2024 startar starkt med fem lopp i Asien och Mellanöstern. Denna förändring ger en dynamisk inledning till säsongen och lovar en spännande fortsättning.

Förändringar som Skapar Nya Möjligheter

Japan tar en ny plats i kalendern, mellan Australien och Kinas Grand Prix, vilket adderar en extra dimension till tävlingsschemat. Dessutom har Azerbajdzjans Grand Prix flyttats till hösten, vilket skapar en ny spännande sträcka från Monza till Singapore.

Anpassningar för Kulturella Högtider

För att hedra Ramadan, flyttar vi Bahrain och Saudiarabiens Grand Prix till lördagar. Detta är en viktig förändring som visar sportens respekt för kulturella traditioner.

Håll Dig Uppdaterad med Senaste Nytt

Vi kommer kontinuerligt att ge dig de senaste uppdateringarna om datum, platser och resultat för varje Grand Prix. Vår information ger dig en djupare förståelse för förarnas och teamens prestationer.

Förbered dig för en spännande säsong med Formel 1 år 2024, där tradition möter nytänkande och där varje race berättar sin egen unika historia. Följ med oss och upplev spänningen i varje kurva och raka av Formel 1-säsongen, live på Kanal 10!

Formel 1 Schema & Kalender 2024: En Ny Era i Motorsporten