RING DYGNET RUNT ÅRET RUNT

ROADSERVICE.SE

DIN BÄRGARE - DYGNET RUNT ÅRET RUNT

Ny alkomätare från Dräger

Nya Dräger Alcotest 4000 är här. Precis som sin föregångare är den nya andningstestaren ett personligt instrument med professionell prestanda som kan ge användarna säkerhetsinformation varje gång. Den nya och mjukare designen gör att du enkelt kan använda den oavsett var du befinner dig. För en privatperson har det aldrig varit lättare att vara helt säker på att alkoholen han intog igår har lämnat kroppen. Drägers nya mätinstrument är säkert och lätt att bära och lätt att använda. 2016 tog Dräger ledningen i världen för att lansera en andningsanalysator för privat bruk som uppfyller professionella standarder. Uppföljaren och ersättaren Alcotest 4000 är lika noggranna, men den moderna designen och möjligheten att byta batteri på egen hand gör det smidigare och lättare att använda alkoholmätare.

Använd samma teknik som polisen för att skydda information I mer än 60 år har Dräger tillhandahållit andningstestare till poliser i Sverige och utomlands. Detta gör att användaren kan se till att varje test är korrekt. Förutom priset är skillnaden mellan Alcotest 4000 och polisinstrumentet att den är lättare att använda. Den har bara de funktioner som individen kräver och är speciellt utvecklad för självtestning. För närvarande finns det två standarder för andningsanalysatorer. Privat standard EN 16280 och professionell standard EN 15964.

Dräger Alcotest 4000 säljs i Sverige och är anpassad till svenska lagar och är utrustad med tre munstycken och en flexibel förvaringspåse.

Ny alkomätare från Dräger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *